• Calendar9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
  • 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον πρώην Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας - Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λέσβου!

Μυτιλήνη, 15 Οκτωβρίου 2018

Αρ. Πρωτ. 10/2018

 

Θέμα : Ευχαριστήρια Επιστολή

Με τη παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρώην Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λέσβου, κο Αλεξίου Δημήτριο για την αμέριστη συμπαράσταση, την έμπρακτη αρωγή/στήριξη και αποδεδειγμένη ευαισθησία που επέδειξε με την ικανοποίηση του αιτήματός μας, που αφορούσε στην προμήθεια οργάνων εκγύμνασης.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογός μας με περισσότερα εφόδια μέσω του αθλητισμού, ευελπιστεί στην εκπλήρωση του σκοπού δημιουργίας του που δεν είναι άλλος από την απλόχερη προσφορά στην σωματική και ψυχική ευρωστία σε όλους εκείνους που το έχουν τόσο ανάγκη καθώς επίσης και στην επικουρική υποβοήθηση κοινωνικοποίησης των ατόμων αυτών.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, οι αθλητές του νεοσύστατου αθλητικού Συλλόγου Α.με.Α Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ», δύναται πλέον να προετοιμαστούν άρτια ενόψει αθλητικών δραστηριοτήτων οι οποίοι και αποτελούν, επίσημα, εκπρόσωποι του νησιού μας στη κατηγορία του αθλητισμού με ειδικές ανάγκες, εντός και εκτός Λέσβου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

Share Post

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

Η έλλειψη ύπαρξης ενός αθλητικού συλλόγου στο νησί μας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιούργησε την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός σωματείου προσαρμοσμένων αθλημάτων...

 
Περισσότερα Continue Reading

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Εισάγετε τα παραπάνω

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Μυτιλήνη / Λέσβος

  • Email

    axtida_aigaiou@yahoo.com

  • Phone

    +30 690 912 52 86