• Calendar9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
  • 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Άτομα με Αναπηρία Σε Περιβάλλον Κατασκηνώσεων – Σχεδιασμός και Εφαρμογή Προγραμμάτων Ενσωμάτωσης».

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με μια εμπειρία που ισως να θέλατε να αποκτήσετε.
Εδώ και έξι χρόνια διοργανώνεται ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο γύρω από τον χώρο της αναπηρίας. Για ανάπηρα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την αυτονομία τους και για μη ανάπηρα άτομα ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τον χώρο της αναπηρίας.
 
Βασικό χαρακτηριστικό των σεμιναρίων είναι ο συνδυασμός απόκτησης γνώσεων από ομάδες ειδικών και επιστημόνων αλλά παράλληλα και από την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ ανθρώπων που τους είναι άγνωστος ο χώρος της αναπηρίας και ανθρώπων που σε έναν μεγάλο βαθμό έχουν μια μεγάλη σχέση με αυτόν τον χώρο.
 
Οι συμμετέχοντες κι οι συμμετέχουσες θα γνωρίσουν πληθώρα αθλημάτων είτε από αθλητές είτε από προπονητές και γυμναστές, θα εκπαιδευτούν σε μια σειρά διαδικασιών και δραστηριοτήτων καθημερινών λειτουργιών και θα συζητήσουν με ομιλητές που θα θίξουν θέματα που χρίζουν βαθύτατης προσοχής από όλους και όλες.
 
Το σεμινάριο θα λάβει μέρος στον Πρίνο της Θάσου και στο Pitsas Camp. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 27-30 Αυγούστου.
Το κόστος συμμετοχής είναι 170€ και περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή, ακτοπλοϊκά και το κόστος της εκπαίδευσης.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων αγγίζει τα 70 άτομα και τηρείται σειρά προτεραιότητας, οπότε πρέπει να βιαστείτε...
 
Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτή την εμπειρία συμπερίληψης, εκπαίδευσης μα και ψυχαγωγίας μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση:
https://forms.gle/8fLHqq3hHWpACtys7
 
Σχετικά με το αναλυτικότερο πρόγραμμά του σεμιναρίου θα μπορείτε να το βρείτε σύντομα στην σελίδα μας στο Facebook: 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Άτομα με Αναπηρία σε Περιβάλλον Κατασκήνωσης» aka https://www.facebook.com/7oCamp/

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1yjJYzu3qUH6FhnoM12I2tL3ySbP9LnuGNJ9kJ2d7Mg2p5w/viewform

 

 

 

 

Share Post

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

Η έλλειψη ύπαρξης ενός αθλητικού συλλόγου στο νησί μας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιούργησε την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός σωματείου προσαρμοσμένων αθλημάτων...

 
Περισσότερα Continue Reading

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Εισάγετε τα παραπάνω

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Μυτιλήνη / Λέσβος

  • Email

    axtida_aigaiou@yahoo.com

  • Phone

    +30 690 912 52 86