• Calendar9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
  • 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Lesvos.Pro

Ευχαριστούμε τον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro, για την υποστήριξη προς τον σύλλογό μας!

Η διαδικτυακή πλατφόρμα, έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την αγορά της Λέσβου. Πρόκειται για έναν συνδυασμό διαδικτυακών εφαρμογών ευρετηρίου – καταλόγου αλλά και ειδησιογραφίας – πολυμέσων με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ιστόχωρου ο οποίος περιλαμβάνει τόσο ένα αναλυτικότατο Επαγγελματικό Οδηγό, Νέα, Προσφορές αλλά και ενδιαφέρον αρθρογραφία αποκλειστικά για το νησί της Λέσβου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974130522

Ιστοσελίδα: lesvos.pro

Share Post

Στηρίξτε την προσπάθειά μας!

 

Για την επιτυχή υλοποίηση των καθορισμένων στόχων του συλλόγου μας, θέτουμε στη κρίση σας τη προοπτική οποιασδήποτε μορφής ενίσχυση (προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού, κάλυψη εξόδων μετακίνησης- διαμονής κ.α.).

Επιπλέον, κρίνεται σκόπιμη η δημιουργία δικτύου εθελοντών όλων των συναφών ειδικοτήτων (γυμναστών, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων, διατροφολόγων, εργοθεραπευτών κ.α.) προκειμένου για την στήριξη της προσπάθειας.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά, είτε να προσέρχεται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ. επικ. 6909125286, προκειμένου να μας δηλώσει τα στοιχεία του και την ιδιότητα του, είτε εναλλακτικά να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του συλλόγου: axtida_aigaiou@yahoo.com  

 

Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο!

 

 

Η έλλειψη ύπαρξης ενός αθλητικού συλλόγου στο νησί μας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιούργησε την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός σωματείου προσαρμοσμένων αθλημάτων...

 
Περισσότερα Continue Reading

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Εισάγετε τα παραπάνω
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Μυτιλήνη / Λέσβος

  • Email

    axtida_aigaiou@yahoo.com

  • Phone

    +30 690 912 52 86