• Calendar9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.
  • 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υποτροφίες που προσφέρει η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ, μεταξύ άλλων, και σε μέλη αθλούμενα και μη του συλλόγου μας για μαθήματα προγραμματισμού!!!

Η Ζωοδόχος Πηγή είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών, μη κερδοσκοπικών φορέων στην Ελλάδα καθώς και μεμονωμένων ατόμων με διαπιστωμένες σοβαρές ανάγκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, φέτος η Ζωοδόχος Πηγή προσφέρει υποτροφίες προγραμματισμού και ανάπτυξης εφαρμογών, που υλοποιείται από την AFDEMP (Alliance For Digital Employability). Πρόκειται για ταχύρρυθμα, εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης (500 ώρες σε 12 εβδομάδες για το full-time πρόγραμμα ή σε 24 εβδομάδες για το part-time πρόγραμμα) στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, τα οποία στοχεύουν στην επανειδίκευση νέων χωρίς σχετικό υπόβαθρο.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι διαθέτουν πλέον όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθούν άμεσα ως entry-level, full-stack προγραμματιστές, μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων εταιρειών που διασυνδέει τους υποψήφιους με συνεργαζόμενες κορυφαίες εταιρείες (π.χ. τράπεζες, εταιρείες πληροφορικής, κ.α.).

Το πρόγραμμα είναι υψηλού επιπέδου και απαιτητικό. Δεν απαιτεί όμως ειδικές γνώσεις μαθηματικών ή υπολογιστών, αλλά συνέπεια, εργατικότητα και λογικό (μαθηματικό) τρόπο σκέψης.

Η Ζωοδόχος Πηγή προτίθεται να καλύψει το κόστος των διδάκτρων του προγράμματος τριών (3) υποψηφίων φοιτητών, με καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις, οι οποίοι προέρχονται από ασθενή οικονομικά περιβάλλοντα και είναι άτομα περιορισμένης κινητικότητας.

Οι προτεινόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την online αίτηση την οποία θα βρουν στον παραπάνω σύνδεσμο για την παρακολούθηση του προγράμματος, καθώς και την συνημμένη αίτηση που αφορά στις προσφερόμενες από τη Ζωοδόχο Πηγή υποτροφίες, η οποία θα πρέπει να μας αποσταλεί συμπληρωμένη στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,
το αργότερο μία εβδομάδα πριν την έναρξη του εκάστοτε bootcamp.

Και οι δύο αιτήσεις των υποψηφίων θα συναξιολογηθούν ώστε να επιβεβαιωθεί ότι ο κάθε υποψήφιος καλύπτει τόσο τα ακαδημαϊκά κριτήρια για την παρακολούθηση του προγράμματος όσο και τα οικονομικά/κοινωνικά κριτήρια για τη λήψη της υποτροφίας.

Όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα, μετά το τέλος τις αξιολόγησης.

Συνημμένα σας στέλνουμε το σχετικό ενημερωτικό μας φυλλάδιο καθώς και το link του φορέα που διοργανώνει το πρόγραμμα αυτό, απ’ όπου μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες:
http://www.afdemp.org/bootcamp/

Αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία που δίνεται σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ώστε να ανατρέψουν τις συνέπειες της αναπηρίας τους και να ενταχθούν πλήρως στην κοινωνία και την αγορά εργασίας αποκτώντας αυταξία και ανεξαρτησία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Ευγενία Πουρναρά

Πανεπιστημίου 39, Αθήνα 10564
Τ: 210 32 37 456 , Κ: 6974 810 733

https://www.zopi.gr

 

Share Post

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

Η έλλειψη ύπαρξης ενός αθλητικού συλλόγου στο νησί μας, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιούργησε την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός σωματείου προσαρμοσμένων αθλημάτων...

 
Περισσότερα Continue Reading

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Εισάγετε τα παραπάνω

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣDouble Down
  • Map Marker

    Μυτιλήνη / Λέσβος

  • Email

    axtida_aigaiou@yahoo.com

  • Phone

    +30 690 912 52 86